OmKrisenKrigetKommer

Podcasten Spodden, med serien OmKrisenKrigetKommer delar med sig av informationen.

Våren 2018 sändes broschyren Om krisen eller kriget kommer ut till alla hushåll i Sverige. Podcasten Spodden, med serien OmKrisenKrigetKommer delar med sig av informationen. Dan-Aulis, det vill säga konstnärerna Dan Tommi Hildén och Svante Aulis Löwenborg tar tag i broschyren och snackar om den oro som finns, funderar över tidens anda, och kriserna som de själva upplevt. Personliga historier möter nationella bekymmer. OmKrisenKrigetKommer är en podcast som finns upplänkad på flera sociala medier. OmKrisenKrigetKommer resulterar i en liveföreställning framförd inför publik.

När året lider mot sitt slut och den stora årliga deadlinen närmar sig. Kryper en höjd puls upp för envar. Vi kan kalla detta fenomen för den röda faran. Någonting som skapar en stress för många. Denna podcast gjordes live på huvudbibliotekets trappscen i Göteborg, lördagen den 15 december.

Slutligen önskar spodden.se ett gott bokslut för året 2018! Vi återkommer 2019 med fler podcasts.

podcast jul stress Omkrisenkrigetkommer DanAulis


Vi "spoddade live" inför publik på huvudbibliotekets trappscen den 8 december 2018.Var du där?

podcast konst teater vänskap nätverk


Det återvunna plagget är årets julklapp. Vem kommer emot dig i dina skor nästa vår?

Podcast julklapp kläder konst kultur


Vad är det som dom små fåglarna gör? Vad händer om fåglarna inte kommer? DanAulis spekulerar och ornitologiserar vidare om vår samtid.

podcast konst kultur fåglar birds


Att varje morgon vakna med ett tomt papper och ordet DET som en bra början.… men som varje kväll förlängs till … GICK ÅT HELVETE…IGEN, kan vara en bekant loop i prokrastineringens tidevarv.

Podcast art konst kultur prokrastinering